menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Stichtse Vecht weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Stichtse Vecht

Een kundige Mediator uit Stichtse Vecht helpt u graag verder.

Mediator Stichtse Vecht, een win-win situatie voor beide partijen

Een mediator is een niet partijdige bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Hij of zij zal geen oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een rechter, en zal ook geen partij kiezen zoals een advocaat. Hij of zij luistert vooral naar de mening van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen duidelijk te krijgen. Het doel van een mediation traject is dat er een overeenkomst wordt afgesloten tussen allebei de partijen, en dat zij zelf tot die overeenkomst komen en vooral dat deze acceptabel is voor alle partijen. Op een later moment kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een rechtsgeldig document. Op deze manier kan men voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflictsituatie zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Stichtse Vecht biedt adviezen.

Het komt vaker voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De standpunten van de betrokken partijen verharden. De stap naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, oftewel conflictbemiddeling in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en groeit in populariteit. Vaak wordt mediation nu gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een onenigheid.

Een mediator uit Stichtse Vecht kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld bij:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
390
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.255
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Stichtse Vecht

Heeft u een zakelijke mediator uit Stichtse Vecht nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Stichtse Vecht of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Stichtse Vecht.

mac
mac
img

Ik ben Enes Hoefakker, regiomanager in Stichtse Vecht. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Stichtse Vecht.

Zoekt u al langer top mediators uit Stichtse Vecht?

Wanneer u een mediator zoekt, dan is het verstandig een mediator uit ons netwerk te kiezen. Wil een mediator ingeschreven worden in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. Met een Professionals Stichtse Vecht mediator kunt u ervan uitgaan dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een rechtszaak is er maar één winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt snel meerdere mediation offertes opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan eenvoudig verschillende mediators met elkaar vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Misschien de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Middels betaalbare mediation uit Stichtse Vecht kunnen beide partijen op den duur een oplossing vinden waar ze allebei aan hebben gewerkt en ook allebei achterstaan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Stichtse Vecht te zeggen hebben!

img

Nout Hoenderkamp

Het meest belangrijke voor mij is heldere communicatie. Door de deskundigheid van Professionals Stichtse Vecht ben ik terechtgekomen bij een geschikte Mediator. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige hulp met mijn vraagstuk!

img

Saartje van den Broek

Ik was mijn huidige Mediator zo zat dat ik besloot om Professionals Stichtse Vecht te benaderen. Nou, dat doe ik de volgende keer weer, de hele zoektocht was pijnloos en ik ben happy over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Stichtse Vecht

Let's Talk

Bij Professionals Stichtse Vecht staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier